Undervisning

Foto: Eskil Olsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Har ni elever som vill lära sig spela munspel, men saknar lärare? Nu är det inget problem längre. Munspel är ett instrument på stark frammarsch. Litet och billigt men med stor potential attraherar det såväl nybörjaren som den mer etablerade musikern.

Jag kan erbjuda individuell undervisning och även clinics i gruppform för alla nivåer, från nybörjare till proffs. (Det har genom åren visat sig att jag och min individuella munspelsundervisning passar bra för barn/ungdomar med särskilda behov.)

Tänk nytt och modernt genom att erbjuda munspelsundervisning för era elever. Det är en stor konkurrensfördel för er skola. Läs mer om mig under rubriken ”Bäckman”.

 

Undervisning via Skype

Jag kan också erbjuda undervisning via Skype, så geografiskt avstånd är inget problem. Med dagens tekniska lösningar finns det inte längre någon ursäkt att inte erbjuda undervisning av alla instrument. Jag har undervisat på detta sätt i flera år och det har fungerat utmärkt.

Eleverna får, förutom livelektioner via Skype, noter och ljudfiler hemskickade för att underlätta inlärningen. Examinationer kan ske både live via Skype och via inspelningar av konserter och repetitioner.

Jag har jobbat i sex år på estetprogrammet i Piteå och har därmed stor vana att sätta betyg om det handlar om kurser som ska betygsättas.